جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

واردات از ترکیه؛
واردات پرسودترین کالاها از مرزهای باز!

واردات از ترکیه؛
واردات پرسودترین کالاها از مرزهای باز!

واردات کالا از یک کشور به کشور دیگر، یکی از عوامل اصلی در تجارت بین‌المللی است که به ارتباط و تعامل بین کشورها کمک می‌کند. اکثر کشورها به دنبال تأمین نیازهای خود از محصولات و خدماتی هستند که در داخل کشور به طور کامل تولید نمی‌شوند یا با کیفیت و قیمت مناسبی در دسترس نیستند.

ترکیه، یکی از کشورهای همسایه ایران و دارای پتانسیل تولید و صادرات قدرتمند در منطقه خاورمیانه است و به‌عنوان یک کشور جغرافیایی استراتژیک، در مسیر جاده‌های تجاری بین آسیا و اروپا قرار دارد که این ویژگی آن را به یک مرکز ترابری و تجارت بین المللی تبدیل کرده است. همچنین، این کشور دارای صنایع تولیدی قوی در بخش‌های مختلف خودروسازی، الکترونیک، ماشین‌آلات، مواد غذایی و مصالح ساختمانی است. باتوجه‌به موقعیت جغرافیایی مناسب، منابع طبیعی بسیار، زیرساخت‌های قوی و صنایع پیشرفته، ترکیه به‌عنوان یک بازار استراتژیک برای واردات کالا به ایران شناخته می‌شود. 

به‌خصوص در سال‌های اخیر، ترکیه به‌عنوان یکی از مقاصد پرطرف‌دار برای واردات کالاها به ایران، محبوبیت بسیاری در بین تجار ایرانی پیدا کرده است. تشابه‌های فرهنگی، علایق و سلیقه‌ها، همسایگی و روابط دوستانه با ایران، وجود محصولات متنوع و باکیفیت در ترکیه و تقاضای آن در ایران، و همچنین برخی تحریم‌ها برای واردات کالاها از منابع دیگر به کشور، از جمله عواملی هستند که تجار و بازرگانان را به سمت واردات کالاها از ترکیه سوق می‌دهند.

حمل هوایی

حمل هوایی

ارسال سریع

ارسال۳ تا ۵ روز کاری

کارشناسان با تجربه

کارشناسان با تجربه

قوانین واردات از ترکیه به ایران

برای واردات کالاها از ترکیه به ایران، توصیه می‌شود قبل از شروع فرآیند واردات، از قوانین واردات از ترکیه به ایران مطلع شوید. به‌طورکلی قوانین واردات از ترکیه برای واردات کالاها به ایران مشابه قوانین واردات از دیگر کشورها است. در این قوانین، هر کالایی اجازه ورود به ایران را ندارد و قانون واردات و صادرات کشور، آیین‌نامه‌ها، بخش‌نامه‌ها و هزینه‌های گمرکی برای واردات کالاها باید رعایت شود. واردات کالاها بر اساس قوانین، به سه دسته کالایی تقسیم می‌شود:

خدمات دیگر سپکس: واردات از دبی

مراحل واردات کالا از ترکیه

فرآیند واردات کالا از ترکیه شامل انتخاب و انجام مذاکرات تجاری، بررسی کیفیت و استانداردها، ترخیص از گمرک و… می‌شود. البته این مراحل و جزئیات آن، ممکن است بسته به نوع کالا، قوانین مربوطه و توافقات شرکت‌ها با یکدیگر متفاوت باشد. اما فرآیند کلی واردات از ترکیه:

  1. انتخاب کالا و جستجوی تأمین‌کننده: در این مرحله، باید محصول موردنظر خود را انتخاب کنید. عواملی مانند بازار هدف، تقاضا، رقابت و تأمین‌کنندگان در ترکیه را در نظر بگیرید.
  2. مذاکره و توافق: سعی کنید قرارداد رسمی را با تأمین‌کننده‌ی انتخاب شده بسته و شرایط و ضوابط را به‌وضوح تعریف کنید.
  3. ثبت سفارش کالا: ثبت سفارش کالا در سامانه جامع تجارت انجام می‌شود.
  4. پرداخت: برای پرداخت به تأمین‌کننده طبق قرارداد بسته شده عمل کرده و از روش‌های امن و قابل‌اعتماد مانند حواله بانکی استفاده کنید.
  5. حمل و نقل: روش حمل و نقل کالا را باتوجه‌به نوع کالا و نیازهای شما انتخاب کنید. همکاری با شرکت معتبر ارسال بار از ترکیه به ایران، ریسک واردات از ترکیه را به حداقل می‌رساند.
  6. گمرک و ترخیص کالا: فاکتورهای تجاری، بارنامه، صورت‌جلسات، مستندات حمل و نقل، گواهی‌ها و اسناد مربوط به محصول و سایر اسنادی است که برای ترخیص کالا لازم است، در این مرحله می‌بایست به گمرک ارائه شود.
  7. تحویل کالا: کالا را از گمرک تحویل بگیرید و آن را به مقصد نهایی خود، مانند انبار یا مرکز توزیع، منتقل کنید.

برای ارتباط با کارشناسان ما تماس بگیرید.

پرسودترین کالاها برای واردات از ترکیه

واردات کالاهای پرسود از ترکیه به ایران یک فرصت تجاری مهم و سودآور است. باتوجه‌به تنوع بالای کالاهای وارداتی از ترکیه، انتخاب محصولات مناسب و استراتژی صحیح می‌تواند به تجارت پرسودی منجر شود. از جمله بهترین کالاها برای واردات از ترکیه:

برای حمل بار به فرانسه کلیک کنید: فریت بار به فرانسه

هزینه واردات از ترکیه

بااطلاع دقیق هزینه‌های مربوط به واردات کالا، شما قادر خواهید بود تا تصمیمات بهتری در خصوص تجارت خود بگیرید و برنامه‌ریزی مناسب‌تری برای واردات از ترکیه انجام دهید. هزینه واردات کالا از ترکیه بسته به نوع کالا، وزن و حجم آن، روش حمل بار تا ایران متفاوت است. اما به‌طورکلی شامل موارد زیر می‌شود:

هزینه-واردات-از-ترکیه

حمل بار از ترکیه به ایران

بر اساس آمار گمرک کشور، ترکیه جایگاه چهارم را در سهم واردات به ایران دارد؛ بنابراین ترکیه یکی از منابع اصلی واردات برای بسیاری از ایرانیان است و محصولات و کالاهای موردنیاز خود را از آنجا وارد می‌کنند. به دو روش کالاهای وارداتی به کشور ارسال می‌شود:

ارسال بار هوایی از ترکیه به ایران

این روش حمل و نقل بار از طریق هواپیما صورت می‌گیرد و به دلیل سرعت بالا، معمولاً برای کالاهایی که نیاز به تحویل سریع دارند و زمان محدودی برای رسیدن به مقصد دارند، مورداستفاده قرار می‌گیرد. هزینه حمل و نقل به روش هوایی ممکن است بیشتر از حمل زمینی باشد، زیرا هزینه‌ها بر اساس حجم و وزن بار محاسبه می‌شوند. این روش حمل و نقل عموماً از فرودگاه‌های مهم در ترکیه به فرودگاه‌های بین‌المللی ایران صورت می‌گیرد.

ارسال زمینی بار از ترکیه به ایران

به دلیل هم‌مرز بودن این دو کشور، حمل بار به این روش آسان و مقرون‌به‌صرفه است. این روش حمل و نقل کالاها به‌وسیله کامیون‌ها و با ورود از مرزهای زمینی انجام می‌شود. مدت‌زمان حمل بار در این روش بستگی به نوع بار دارد، به طور مثال بارهای دربستی و خرده بار، زمان باربری متفاوتی دارند. به‌هرحال، انتخاب بین حمل بار هوایی و زمینی بستگی به نیاز شما دارد. نیاز به‌سرعت تحویل، هزینه‌ها، و نوع کالاهایی که باید حمل شوند، از عوامل مؤثر در انتخاب روش ارسال بار از ترکیه هستند.

خدمات دیگر سپکس: فریت بار به نروژ

مهمترین فرودگاه‌ها برای واردات از ترکیه

فرودگاه‌های بین‌المللی اسن‌بوغا در آنکارا، آنتالیا و عدنان مندرس در ازمیر از جمله فرودگاه‌های مهم و اصلی در ترکیه هستند. این فرودگاه‌ها دارای تسهیلات، تجهیزات و ظرفیت مناسبی برای حمل و ارسال بار هوایی از ترکیه هستند.

فرودگاه بین‌المللی اسن‌بوغا در آنکارا که به نام رئیس‌جمهوری سابق ترکیه، مصطفی کمال آتاتورک نیز شناخته می‌شود، یکی از پرترددترین فرودگاه‌های ترکیه است و خدمات مسافرتی و باربری را به شکل گسترده و پیشرفته انجام می‌دهد.

فرودگاه آنتالیا که در شهر آنتالیا واقع شده است، یکی از فعال‌ترین و پرترددترین فرودگاه‌های ترکیه و حتی جهان در زمینه ارسال بار است. این فرودگاه به دلیل واقع‌شدن در نزدیکی مراکز توریستی معروف مانند آلانیا و سیدی کلیمس، مقصد موردعلاقه بسیاری از مسافران بین‌المللی است. همچنین، از طریق این فرودگاه می‌توان به‌راحتی بارها و کالاها را به کشورهای دیگر ارسال کرد.

فرودگاه بین‌المللی عدنان مندرس در ازمیر نیز یکی از فرودگاه‌های مهم و حیاتی ترکیه است. این فرودگاه یکی از پرترددترین فرودگاه‌های کشور است و مسافران و انواع بارها را به مقصدهای داخلی و خارجی منتقل می‌کند. ازمیر به‌عنوان یکی از شهرهای صنعتی و تجاری مهم ترکیه، نقش مهمی در حمل و نقل بین‌المللی دارد.

مهم ترین-فرودگاه ها-برای-واردات-از-ترکیه

برای حمل بار به سوئد کلیک کنید: فریت بار به سوئد

ترخیص کالا در واردات از ترکیه

اگر شما به‌عنوان یک تاجر یا واردکننده قصد داشته باشید کالاهای خود را از ترکیه وارد کنید، باید مراحل ترخیص کالا را طی کنید. ارائه مدارک زیر در زمان ترخیص بار از گمرک الزامی است:

واردات از ترکیه با سپکس

برای تسهیل و سرعت‌بخشیدن به فرآیند واردات، می‌توانید تمامی یا بخشی از مراحل واردات کالا از ترکیه را به یک شرکت معتبر و باتجربه بسپارید. پست اکسپرس سپکس با ارائه سرویس حمل بار هوایی از ترکیه در سریع‌ترین زمان ممکن و با دانش و تخصص لازم در زمینه قوانین و مقررات گمرکی ترکیه، شما را در اجرای صحیح ترخیص کالا در گمرک ترکیه یاری خواهد کرد. با استفاده از خدمات سپکس، شما از تسهیل در واردات کالا و تشریفات گمرکی، سرعت در حمل کالاها و پشتیبانی حرفه‌ای در هر مرحله از فرآیند واردات بهره‌مند خواهید شد.

سؤالات متداول

از کدام مرزهای ایران می‌توان واردات کالا از ترکیه انجام داد؟

واردات از ترکیه از طریق مرزهای: خوی، بازرگان-گوربلاغ، سرو- اسن دره، رازی-کاپی کوی امکان‌پذیر است.

مدت‌زمان ترخیص کالای وارداتی از ترکیه به ایران چقدر است؟

بسته به نوع کالا، روش حمل محموله به کشور و تشریفات گمرکی، مدت‌زمان واردات از ترکیه و ترخیص کالا متفاوت است. اما به طور معمول واردات کالا از ترکیه به روش زمینی بین چند روز تا چند هفته و در روش واردات کالا از ترکیه به روش هوایی و از طریق گمرک فرودگاه امام خمینی، چند روز طول می‌کشد.

آیا واردات از ترکیه با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟

اگر سرمایه کمی دارید باز هم می‌توانید برای واردات از ترکیه اقدام کنید، کافی است کالاهایی با قیمت تمام شده و تعرفه پایین گمرکی وارد کنید و از تیم متخصص سپکس در زمینه حمل بار خود به کشور و ترخیص آن کمک بگیرید.