واردات کالا از اروپا؛
بهترین راه‌ ورود کالاهای اروپایی به کشور

واردات کالا از اروپا؛ بهترین راه‌ ورود کالاهای اروپایی به کشور

اتحادیه اروپا به‌عنوان یکی از قدرتمندترین قطب‌های اقتصادی و تجاری جهان، نقش بسیار مهمی در توسعه روابط تجاری بین کشورها دارد. با بیش از ۲۸ کشور عضو، این سازمان بر اساس اصول تعامل و همکاری، بازاری مشترک بزرگی را ایجاد کرده است که در آن واردات و صادرات کالاها و خدمات به شکلی آسان‌تر و مؤثرتر انجام می‌شود. به دلیل تحریم‌ها واردات از اروپا به ایران در سال‌های اخیر تا یک‌سوم کاهش داشته است اما بااین‌وجود همچنان یکی از مهم‌ترین منابع واردات به ایران، کشورهای عضو این اتحادیه هستند که باتوجه‌به توان تولیدی و کیفیت بالای کالاهای خود، به‌عنوان شریک‌های تجاری اصلی برای ایران محسوب می‌شوند.

واردات کالاها از اروپا به ایران یکی از مهم‌ترین جنبه‌های تجارت بین دو طرف است که باتوجه‌به ارتباطات تجاری نزدیک و روابط دوجانبه قوی، همواره موردتوجه قرار گرفته است. این رابطه تجاری بر اساس توافقات و قوانین بین المللی تجارت، از جمله حمایت سازمان تجارت جهانی، تقویت شده است. کشورهای عضو اتحادیه اروپا، به‌عنوان بزرگ‌ترین صادرکنندگان به ایران شناخته می‌شوند و برخی از کشورهای بزرگ از جمله آلمان و فرانسه، نقش مهمی در حجم واردات کالاها به ایران دارند. اما هر کدام از این کشورها دارای قوانین و مقررات خاصی در زمینه واردات و صادرات کالا به کشورمان هستند.

آگاهی از این قوانین و مقررات، اجتناب‌ناپذیر است تا بتوان به طور قانونی و بدون مشکلات حقوقی و گمرکی، واردات کالا از اروپا به ایران را انجام داد. علاوه بر این، واردات از اروپا مستلزم طی‌کردن مراحلی از جمله اخذ مجوزها، انتخاب روش حمل و نقل مناسب، رفع برخی محدودیت‌های تجاری و… است که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت.

ارسال door to door

ارسال door to door

حمل هوایی

حمل هوایی

ارسال۳ تا ۵ روز کاری

ارسال۳ تا ۵ روز کاری

کارشناسان با تجربه

کارشناسان با تجربه

کدام کشورهای اتحادیه اروپا بیشترین واردات کالا به ایران را داشته‌اند؟

اتحادیه اروپا از ۲۸ کشور عضو تشکیل شده است که عبارت‌اند از: اسپانیا، اتریش، اسلواکی، اسلوونی، استونی، ایرلند، ایتالیا، بریتانیا، بلغارستان، آلمان، بلژیک، دانمارک، پرتغال، سوئد، رومانی، فرانسه، جمهوری چک، فنلاند، قبرس، لتونی، لهستان، لوکزامبورگ، لیتوانی، مجارستان، هلند، مالت، یونان و کرواسی. علاوه بر این ۲۸ کشور عضو، پنج کشور دیگر نیز در لیست انتظار برای پیوستن به اتحادیه اروپا قرار دارند. این کشورها: ایسلند، مونته‌نگرو، ترکیه، صربستان و جمهوری مقدونیه هستند. اما دراین‌بین

بیشترین سهم واردات کالا از اتحادیه اروپا به ایران را دارند.

مراحل واردات از اروپا

واردات کالا از اروپا به ایران فرآیندی است که نیاز به رعایت قوانین و مقررات واردات و گمرک دو طرف دارد. این فرآیند شامل مراحل مختلفی است که هر یک از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این مراحل عبارت‌اند از:

اگر قصد واردات کالا از اروپا به کشور را دارید، ممکن است در هر مرحله، نیاز به مشاوره از کارشناسان واردات و صادرات پیدا کنید تا از روند صحیح و قانونی واردات کالا مطمئن شوید. کارشناسان سپکس می‌توانند جزئیات دقیق‌تری را در مورد مراحل واردات از اروپا به ایران در اختیارتان بگذارند و به شما در حمل بار تا مقصد، طی‌کردن مراحل گمرکی و… یاری رسانند.

مدارک موردنیاز برای واردات کالا از اروپا

ارائه برخی مدارک برای واردات الزامی است. برای واردات از اروپا به طور معمول مدارک زیر می‌بایست آماده و ارائه شوند:

هزینه واردات از اروپا

هزینه واردات کالا از اروپا بستگی به عوامل متعددی مانند نوع کالا، روش ارسال بار، کشور مبدأ و… دارد. اما به‌طورکلی مهم‌ترین فاکتورهای برای برآورد هزینه واردات از اروپا به کشور:

ارسال بار از اروپا به ایران

برای ارسال بار از اروپا به ایران روش‌های مختلفی وجود دارد که استفاده از هر روش بستگی به شرایط و بودجه شما دارد. باتوجه‌به شرایط محموله و تعیین بودجه ارسال بار، می‌توانید یکی از این روش‌ها را انتخاب کنید:

حمل هوایی بار از اروپا به ایران

ارسال بار هوایی از اروپا به ایران یکی از روش‌های ایمن و سریع برای واردات کالا از اروپا است. معمولاً حمل هوایی بار از اروپا برای محموله‌هایی با وزن کمتر از ۱۵۰۰ کیلوگرم بسیار مناسب است. در این روش بسته‌بندی مناسب و استفاده از پالت‌های مخصوص بسیار مهم است. بسته‌بندی خرفه‌ای باعث خواهند شد تا محموله در مقابل ضربه‌ها، فشارها و لرزش‌های ناشی از حمل هوایی محافظت شوند.

سپکس با رعایت تمامی نکات بارگیری و قوانین و مقررات گمرکی به شما اطمینان می‌دهند که محموله شما در طول فرآیند حمل و نقل، به‌صورت سالم و بدون آسیب به مقصد خواهد رسید. شما می‌توانید با استفاده از خدمات شبکه‌ای قوی و ارتباطات بین‌المللی سپکس در واردات کالا به کشور، محموله وارداتی خود را به‌سرعت و به ایمن‌ترین شیوه از اروپا به ایران یا دبی (به‌عنوان مقصد اولیه ورود محموله) منتقل کنید.

واردات از اروپا با خدمات شرکت سپکس

واردات کالا از کشورهای اروپایی یک فرآیند خاص و پیچیده است که بسته به تفاوت‌های گمرکی و اقتصادی و سیاسی هر کشور اروپایی، متفاوت است. بااین‌حال، با گسترش تجارت بین‌المللی و وجود اتحادیه اروپا، بسیاری از این فرآیندها استاندارد شده و تا حدود زیادی، به یکدیگر شباهت دارند.

کارشناسان متخصص و ماهر ما در سپکس، خدمات واردات کالا از کشورهای اروپایی را به‌صورت حرفه‌ای و با بهینه‌سازی هزینه به واردکنندگان کالا از اروپا ارائه خواهد داد. از جمله خدمات حمل و نقل بین المللی سپکس در واردات کالا از اروپا به کشور:

اگر شما قصد واردات کالا از کشورهای اروپایی را دارید، شرکت سپکس آماده است تا با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت، شما را در این فرآیند همراهی کند. برای دریافت مشاوره و استعلام هزینه، می‌توانید با ما تماس بگیرید و نیازهای خود را مطرح کنید.

سؤالات متداول

پرسودترین کالاها برای واردات از اروپا به ایران کدام‌اند؟

بهترین کالاها برای واردات از اروپا به ایران عبارت‌اند از: قطعات الکترونیکی، لوازم جانبی موبایل، ماشین‌های صنعتی، تجهیزات پزشکی و دارو، مواد اولیه مصارف صنعتی و ساختمانی

ایرلاین‌های فعال برای ارسال بار از اروپا به ایران کدام‌اند؟

شرکت‌های هواپیمایی ایران ایر، ترکیش، ماهان، قطر، امارات و لوفت‌هانزا از معروف‌ترین و بهترین ایرلاین‌های حمل بار هوایی از اروپا به ایران هستند.

ارسال بار از اروپا به ایران چقدر زمان می‌برد؟

مدت‌زمان حمل بار از اروپا بسته به عوامل مختلفی مانند نوع حمل و نقل، مسیر انتخابی، شرایط گمرکی و شرکت حمل و نقل بار، متفاوت است. به طور مثال حمل بار هوایی از چند روز تا یک هفته طول خواهد کشید یا حمل بار زمینی از چند هفته تا حتی یک ماه و بیشتر هم طول می‌کشد.