پرش لینک ها

فریت بار؛ حمل ارزان و سریع

فریت بار به معنای حمل‌ونقل بار به‌صورت تجاری است. این نوع حمل‌ونقل معمولاً توسط شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی انجام می‌شود و برای حمل بارهای سنگین، حجیم، یا ارزشمند مناسب است. فریت بار (Freight) معمولاً برای ارسال کالاهای تجاری مانند تجهیزات صنعتی، مواد اولیه، محصولات تولیدی، و غیره استفاده می‌شود. همچنین، ممکن است برای ارسال لوازم شخصی مانند وسایل منزل، وسایل ورزشی و غیره نیز استفاده شود. افرادی که قصد مهاجرت طولانی‌ مدت به کشورهای خارجی را دارند و می‌خواهند بارهای بزرگ‌تر را به کشور مقصد ببرند می‌توانند از این سرویس استفاده کنند و هزینه بسیار کمتری نسبت به جریمه بار بپردازند. در ادامه به‌صورت مختصری از شرایط، مراحل، مزایا، معایب و... پرداخته‌ایم جهت کسب اطلاعات بیشتر در حوزه فریت بار با ما همراه باشید.

ارسال door to door

حمل هوایی

پرداخت به ریال

ارسال 3 تا 5 روز کاری

کارشناسان با تجربه

مراحل فریت بار

مهم‌ترین قسمت فریت، بسته‌بندی اصولی و درست وسایل است. خودتان می‌توانید بار و وسایلی را که مایل به انتقال آن‌ها به کشور مقصد هستید، برای فریت بسته‌بندی کنید. برخی از شرکت‌ها صفر تا صد انتقال بار (شامل ترخیص از مقصد و تحویل به مشتری) را انجام می‌دهند.

بهتر است فهرستی دقیق از وسایل داخل هر بسته، تهیه کنید تا هنگام ترخیص کالا و تحویل‌ گرفتن بار خود در فرودگاه مقصد دچار مشکل نشوید. برای فریت کردن پس از دریافت ویزا، با همراه‌داشتن پاسپورت، مدارک شناسایی و بلیت سفر، مراحل زیر را باید طی کنید:

  • تحویل بار به شرکت حمل‌و‌نقل یا فرودگاه حمل‌ونقل
  • دریافت بارنامه
  • پرداخت هزینه‌های مربوط به فریت
  • مراجعه به فرودگاه مقصد
  • ارائه مدارک لازم و ترخیص بار

توجه کنید که باید چند روز قبل از تاریخ خروج از کشور برای گرفتن اجازه ورود محموله به محوطه مسئول فریت به فرودگاه بین‌المللی امام خمینی مراجعه کنید. سپس باید محموله را به دایره ارزیابی گمرک فرودگاه بین‌المللی امام خمینی ببرید تا تشریفات گمرکی مربوط به بار را انجام دهید. در نهایت پس از طی‌کردن تمامی امور ذکر شده پته سبز گمرکی به شما داده می‌شود. شما با دردست‌داشتن این مدرک می‌توانید به دفاتر شرکت‌های حمل‌ونقل بار هوایی برای فریت خود و گرفتن بارنامه و تگ بار (برچسب) مراجعه کنید. در مرحله آخر زمانی که تگ بار را دریافت کردید، باید به دایره فریت بار مسافری برای چسباندن تگ بار بر روی محموله و نهایی کردن مراحل ارسال مراجعه کنید.

بارنامه فریت بار

برای فریت، در هر مکانی که انتقال بار صورت می‌گیرد، بارنامه صادر می‌شود. این بارنامه حاوی اطلاعات مسافر نام، نام خانوادگی، شماره و غیره است که این شماره در اصل یک کد 11 رقمی دارد و 3 رقم سمت چپ آن نشان‌دهنده کد شرکت حمل‌ونقل هوایی است که بر روی برچسب چسبانده می‌شود. این برچسب بار، نوع بار، مبدأ و مقصد و همچنین تعداد بسته‌ها را نشان می‌دهد که باعث می‌شود بارها به‌راحتی قابل‌شناسایی بوده و در حین پرواز هیچ مشکلی برای حمل‌ونقل آنها پیش نیاید.

مدارک موردنیاز فریت بار

برای حمل به روش فریت، مدارک زیر موردنیاز است:

نکته: یک هفته تا ده روز قبل از تاریخ سفر به انجام سفارش فریت بار اقدام کنید.

کالاهای غیر‌مجاز برای فریت بار

عطر ادکلن، شامپوها، انواع نرم‌کننده، انواع مواد آرایشی، الکل، اتانول، ترشیجات، سرکه، اسلحه، کلت و هر گونه تجهیزات نظامی که ایمنی هواپیما را به خطر می‌اندازند.

اقلام گران‌بها و باارزش مانند طلا، نقره، سنگ‌های قیمتی و لوازم آنتیک و عتیقه، نسخه‌های خطی، تابلوهای مینیاتوری، آثار هنری اصیل، قالی و قالیچه‌های قیمتی و هر گونه اشیا تاریخی که جزئی از میراث و آثار فرهنگی و تاریخی کشور باشد.

نکته: خارج‌کردن انواع فیلم، سی دی و غیره، فقط با داشتن مجوز قابل‌ارسال است.

هزینه‌ فریت بار

هزینه فریت بار به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:

  • وزن و حجم بار: به طور کلی، هزینه فریت به ازای هر کیلوگرم وزن بار محاسبه می‌شود. البته اگر حجم وزنی بار شما بیشتر از وزن آن باشد، هزینه فریت بار بر اساس حجم محاسبه می‌شود.
  • نوع بار: نوع بار نیز بر هزینه فریت‌بار تأثیر می‌گذارد. برخی از انواع بار، مانند بارهای سنگین یا خطرناک، هزینه بیشتری برای حمل دارند.
  • مقصد: مقصد نیز بر هزینه فریت بار تأثیر می‌گذارد. هزینه فریت‌بار به خارج از کشور بیشتر از هزینه فریت بار در داخل کشور است.
  • ایرلاین فریت بار: ایرلاینی که بار با آن ارسال می‌شود نیز بر هزینه فریت‌بار تأثیر می‌گذارد. شرکت‌های مختلف فریت‌بار، نرخ‌های متفاوتی را برای حمل بار ارائه می‌دهند.

به طور کلی، هزینه فریت‌بار به صورت زیر محاسبه می‌شود:

هزینه فریت بار = وزن بار × نرخ فریت بار

برای مثال، اگر وزن بار شما 20 کیلوگرم و نرخ فریت 5 دلار به ازای هر کیلوگرم باشد، هزینه فریت‌بار شما 100 دلار خواهد بود.

هزینه‌های اضافه بار

اغلب ایرلاین‌ها تا سقف ۲۵ تا ۳۰ کیلوگرم اجازه حمل بار به هر مسافر را می‌دهند و اگر بار همراهتان بیش از این مقدار است به‌ازای وزن آن مبلغی بین ۱۰ تا ۲۰ دلار را به‌عنوان اضافه‌بار به ایرلاین پرداخت در نظر داشته باشید. در برخی از موارد این مبلغ به ۱۰۰ دلار می‌رسد و باتوجه‌به مقصد و نوع کالای اضافه‌بار افزایش هم می‌یابد. برای مثال هزینه اضافه‌بار مسافری برای کشورها مختلف به شرح زیر است:

دلیل تفاوت هزینه شرکت‌های فریت بار

علت تفاوت در قیمت‌های این مجموعه‌ها به دلایل زیر می‌تواند باشد:

بازه زمانی ارسال بار فریت چقدر است؟

زمان حمل هوایی باتوجه‌به طول مسیر و تعداد پرواز به آن منطقه متفاوت است، اما معمولاً زمانی حدود ۴ تا ۵ روز طول می‌کشد. اگر پروازهای ایران به کشور مقصد در طول هفته انجام شود، امکان دارد محموله‌هایی با وزن ۴۰-۵۰ کیلویی، طی ۲۴ ساعت به مقصد برسد.

مزایای فریت بار

موارد زیر برخی از شرایطی هستند که ارسال بار شخصی به روش هوایی برای آنها مناسب است:

  • ارسال بار در مسافت‌های طولانی: ارسال بار هوایی برای مسافت‌های طولانی بسیار مقرون‌به‌صرفه‌تر از سایر روش‌های حمل و نقل است.
  • ارسال بار در اسرع وقت: اگر نیاز دارید که بار خود را در اسرع وقت دریافت کنید، ارسال بار هوایی بهترین گزینه است.
  • ارسال بارهای حساس: اگر بار شما حساس است و احتمال آسیب دیدن آن وجود دارد، ارسال بار هوایی بهترین گزینه است.

معایب فریت بار

  • هزینه بالا: هزینه ارسال بار هوایی نسبت به سایر روش‌های حمل و نقل مانند حمل و نقل دریایی، ریلی یا زمینی، بالاتر است. این امر به دلیل استفاده از هواپیماهای پیشرفته و هزینه‌های بالای سوخت و نگهداری آنها است.
  • محدودیت‌های وزن و حجم: ارسال بار هوایی دارای محدودیت‌های وزن و حجم است. این محدودیت‌ها توسط شرکت‌های هواپیمایی تعیین می‌شوند و بسته به نوع هواپیما و مسیر پرواز متفاوت است.
  • امور گمرکی: ممکن است برای ارسال بار هوایی به خارج از کشور، نیاز به طی کردن مراحل گمرکی باشد. این امر می‌تواند باعث افزایش زمان و هزینه ارسال بار شود.

نکات مهم برای فریت بار

فریت بار با سپکس

امروزه حمل‌ونقل به روش فریت بار به حمل‌ونقل کالا به صورت‌های مختلف گفته می‌شود. البته در ایران و برای حمل خرده بار مسافری یا تجاری به‌وسیله هواپیما به اصطلاح فریت بار گفته می‌شود که از مبدأ گمرکات مستقر در فرودگاه‌ها به سایر نقاط دنیا صورت می‌گیرد. در این مقاله به موضوع فریت‌بار چیست با شما همراه بودیم و نکاتی را در این زمینه ذکر کردیم اگر قصد مهاجرت از کشور با وسیله‌های شخصی خود را دارید، پست سریع بین المللی سپکس می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌های شما باشد. البته توجه کنید که محموله شما در لیست ممنوعات فریت بار نباشد تا با خیال راحت این کار را انجام شود. اگر با ابهامات و مشکلاتی در حوزه فریت‌بار مسافری مواجه هستید پیشنهاد می‌شود با کارشناسان مجرب مجموعه پست سریع سپکس تماس برقرار کنید تا از آنها مشاوره بگیرید.

سوالات خود را از سپکس بپرسید!

سوالات متداول

اگر به مشاوره نیاز دارید، فرم درخواست را پر کنید تا کارشناسان ما در سریع‌ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

از جمله کالاهای مجاز برای ارسال به آلمان: لوازم منزل، آلات موسیقی، فرش و تابلوفرش، صنایع‌دستی، شیرینی و خشکبار، زعفران، قارچ، تجهیزات رستورانی، ظروف چینی و فلزی، حیوانات خانگی و کالاهای غیرمجاز: سلاح، میوه و سبزیجات بسته‌بندی نشده، دارو، گل‌وگیاه، مواد قابل‌اشتعال، ارز بیشتر از حد مجاز، سنگ‌های قیمتی، هستند.

ارسال بار به‌صورت حمل‌ونقل هوایی و فریت‌بار به آلمان معمولاً 5 تا 7 روز زمان می‌برد تا بار به مقصد برسد.

حداقل میزان بار مجاز برای فریت‌بار به آلمان از فرودگاه امام خمینی 45 کیلوگرم است. به همین دلیل فریت بار برای ارسال محموله‌های کوچک‌تر از این مقدار، به صرفه‌ نیست و بهتر است از طریق حمل بار مسافری اقدام به ارسال بار کرد.